Auto ukradol a používal ako vlastné. Mladí chlapci zničili úle s včelími rodinami. Na mladíka zaútočili kovovými tyčami. Zlodej poškodil vozidlo a ukradol naftu.

25.08.2011 Celý región

Auto ukradol a používal ako vlastné:
Bardejovskí policajti obvinili včera 34 ročného muža z Hervartova, okres Bardejov z prečinu krádeže a prečinu falšovania a pozmeňovania identifikačných údajov motorového vozidla. Obvinený dňa 5.1.2010 okolo 23.00 hod. z odstavnej plochy pri autobusovej zastávke v obci Mihaľov, okres Bardejov za pomoci privolanej odťahovej služby ukradol motorové vozidlo značky Škoda Felícia Combi, striebornej metalízy, bez TEČ, rok výroby 1997. Na ukradnutom vozidle pozmenil identifikačné údaje, kde po takto vykonaných úpravách vozidlo dňa 11.2.2011 prihlásil do evidencie motorových vozidiel, ktoré následne používal ako vlastné. Majiteľovi vozidla spôsobil škodu vo výške najmenej 1.000,- EUR.

Mladí chlapci zničili úle s včelími rodinami:
Sninskí policajti včera vzniesli obvinenie 14 ročnému mladíkovi z Medzilaboriec z prečinu poškodzovania cudzej veci. Obvinený v mesiaci jún 2011 po predchádzajúcej vzájomnej dohode s 12 ročným kamarátom, bytom Snina, prišiel do miestnej časti zvanej Veľký tarnovský potok v Snine. Na neohradenom priestore bol položený podomácky vyrobený kovový podstavec, na ktorom bolo uložených 6 kusov včelích úľov so šiestimi včelími rodinami. Tieto skopol na zem, čím včelie rodiny uhynuli. Následne obvinený zobral spoločne s 12 ročným kamarátom uvoľnený kovový podstavec a odniesol do zberných surovín na Ulici Štúrovej. Majiteľovi úľov vznikla škoda krádežou a poškodením v celkovej hodnote takmer 500,-EUR.

Na mladíka zaútočili kovovými tyčami:
Na policajnú linku včera v noci oznámil 21 ročný mladík bytom Hubošovce, okres Sabinov napadnutie kovovými tyčami. Neznámi páchatelia včera v noci vošli cez neuzamknutú bránu rodinného domu na pozemok poškodeného. Následne na neho zaútočili kovovými tyčami, pričom ho udierali po celom tele. Spôsobili mu zranenia a to krvné zrazeniny z doposiaľ neurčenou dĺžkou práceneschopnosti. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin porušovania domovej slobody.

Zlodej poškodil vozidlo a ukradol naftu:
Svidnícki policajti začali včera trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci. Neznámy páchateľ v dobe od 6.5.2011 do 11.5.2011 vošiel do areálu čerpacej stanice na Ulici Sovietskych hrdinov vo Svidníku. Následne na zaparkovanom vozidle značky Renault Trafic uvoľnil matice na palivovej nádrži, následkom čoho došlo k poškodeniu palivovej nádrže, gumového tesnenia a plastových prívodov hadíc. Zároveň z nádrže odcudzil 20 l motorovej nafty. Majiteľke vozidla spôsobil škodu poškodením a krádežou motorovej nafty v celkovej výške 400,-EUR.
 

Vyberte región